HANDELSBETINGELSER

1. Bestilling

Bestillingen foregår gennem Quickpay.
Vi modtager kun ordre fra danmark.
Når dit køb er gennemført, vil du modtage en e-mail fra os.

Vi bruger kun din e-mail, under ordre forløbet.

2. Priser

Alle vores priser er inkl. moms, dog er vores pris uden transaktion gebyr og leverings gebyr.
Vi tager forbehold for prisstigninger, valutaændringer, udsolgte varer og trykfejl.

3. Betaling af Produkter

Vi benytter https://www.quickpay.net/dk/ som gateway.
Pengene trækkes først, når varerne sendes fra GameGlobe.dk. Vi vil aldrig trække et højrere beløb end du godkender.

4. Levering

Leveringstiden er forskellig afhænging af det der står på vores hjemmeside:

Levers med det samme
Alle vores spil til PC leveres med det samme!

Alle vores spil til PS4 og Xbox One
Sendes med DAO – Levering kan også forkomme Søndag og vi sender en e-mail når det er sendt fra vores lager.”

5. Retur & fortrydelsesret!

Når du køber et produkt hos GameGlobe.dk tales der om en download ydelse. Efter den danske købelov, frafalder din fortrydelsesret efter du har betalt. Dog hvis du mener at der er problemmer med din key, kan du sende den tilbage til os, herefter forbeholder vi os 30 dage til at tjekke om key’en er brugt. Er din key ikke er i brug, vil vi give dig pengene tilbage! (Gælder kun i op til 14 dage efter dit køb!)

Bemærk at det er på eget ansvar om spillet kan kører på din computer. På produktsiden, oplyser vi om spilles krav, og det er dit eget ansvar at din computer/xbox/playstation overholder disse krav.

Bemærk, at hvis du køber et produkt der sendes med posten, medfølger der 14 dages fortrydelsesret – Dog på emballagen ikke være brudt.

6. Behandling af personlige oplysninger.

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand.
Email-adresse vil kun blive benyttet til ordre-håndtering.

7. Pre-order.

1) Hvis du køber et pre-order spil til 330 DKK og vi ændre prisen inden dens udgivelse til 300 DKK, vil du altid få spillet til den billigste pris!
2) Hvis udgiveren af spillet, ændre udgivelsesdatoen, ville vi også ændre den, og informere dig om det. GameGlobe.dk har altså intet ansvar for om spillet udkommer på den dato, hvis de rykker datoen!
3) GameGlobe.dk sender spillet dagen før udgivelsesdatoen – GameGlobe.dk har intet ansvar for forsinkelser med posten.

8. Nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig GameGlobe.dk tilmelder du dig automatisk til vores nyhedsbreve. GameGlobe.dk bruger MailChimp.com som nyhedsbrev udsender. Dette betyder at vi deler din e-mail, telefon og navn med MailChimp. Dette bruges kun til at udsende vores måndelige nyhedsbrev. GameGlobe.dk sender et nyhedsbrev ud den 1 i hver måned. Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbreve skal du skrive en email til info@GameGlobe.dk med “nyhed stop (Brugernavn)” Så ville vi stoppe med det samme! ønsker du at tilmelde dig igen skal du skrive “Nyhed start (Brugernavn)”

9. Spil download

Det er hos selskaberne Origin/Steam/Uplay/Battlenet, du downloader spillet. Giver dette anledning til problemer anbefalder vi at du først ringer til Origin/Steam/Uplay/Battlenet servicecenter for hjælp. Dog tager vi 100% ansvaret for din ordre, og vi står klar til at sende dig en ny key der virker, eller hjælpe med eventuele tekniske problemer.

10. Pricerunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige regler og vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...